Rólunk

2003-ban a magyarországi piacon chip-es időmérőként elsőként megjelenő ChampionChip Hungary Kft. nagy tapasztalattal, széles látókörrel, a versenyszervezők aprólékos igényihez igazítottan nyújtja szolgáltatásait. Csapatunk a folyamatos fejlesztéseinek eredménye képen nem csak a magyar piacon keresett szolgáltatója az aktív sporteseményeknek, hanem speciális szakértőként a világ egyre több országából hívják mind a szervezők, mind más időmérő cégek a különleges, nagyobb vagy felelősségteljesebb feladatok elvégzésére. Szerencsére szakértői gárdánk, a magyar piacon nem csak a kiemelt versenyek számára áll rendelkezésére, hanem mindenki legnagyobb megelégedettségére a kisebb versenyek is világszínvonalú, jól bejáratott, magas szintű referenciákkal rendelkező szolgáltatást kapnak. Csapatunk rettentően rugalmas a versenyek előre nem tervezett helyzeteiben, a nagy kihívású akadályok leküzdése számunkra a hétről hétre folyó mindennapi feladat. Szerencsére az évek során felgyülemlett óriási tapasztalat elősegíti a probléma megoldási gyorsaságunkat, többek között ezért szeretnek velünk együtt dolgozni megelégedett megrendelőink.

Professzionális időmérés sportversenyeken

2004

2004-ben már több sportágban bizonyítani tudtuk a technológia megbízhatóságát és felkészültségünket annak üzemeltetésében. Ahogy azt a hollandiai központi cég elvárja, nemzetközi színvonalon nyújtottuk szolgáltatásaink minőségét. Mérnökeik helytálltak többek között a gyaloglás, az országúti futás, a duatlon, triatlon és a hegykerékpár versenyek időmérési feladatának ellátásában. A 2004-es évadban egyik legnagyobb sikerélményünk a magyarországi Hossztávú Triatlon Országos Bajnokság lemérése volt, ahol több helyszínen és résztávon, versenyzőnként 14db részidő mérését láttuk el.

2005

2005-ben kitartásunknak, kemény és pontos munkánknak köszönhetően feladataink bővültek, és egyre sűrűsödtek. Versenynaptárunkban megjelent több Európa Bajnokság, Európa Kupa és AIMS versenynap. A versenyek speaker-ei és versenybírói megszerették on-line adatszolgáltatásunkat, mely számukra folyamatosan biztosított információs anyagot a versenyzőkről. A növekvő igények miatt bővítettük időmérő rendszereink számát. Távoli részidők méréseinek eredményét GPRS kapcsolattal biztosítottuk a főgéppel.

2006

2006-ban az előző év neves és rangos versenyein elért sikereink nyomán versenynaptárunk egyre bővül. Ezért időmérő csapatunkat gyarapítottuk, így már egyszerre két külön rendezvényen tudjuk kiszolgálni a versenyszervezők igényeit. Mérnökeink újabb fejlesztése, az élő TV közvetítéses adatszolgáltatás, amely segítségével a helyszíni közvetítő kocsi felé a feliratok felkeveréséhez szükséges videó jeleket biztosítjuk.

2007

2007-ben további kapacitásbővítést hajtottunk végre, egyebek között, harmadik mérőcsapat felállítását, időmérő rendszerek, többek között egy PhotoFinish kamera beszerzését végeztük el. Az időközben megbújó honlapunkon elindítottuk az online eredménykezelési rendszert. Magyarországon több mint 31 000, a külföldi szerepléseinkkel együtt több mint 40 000 versenyzőnek szolgáltattunk megbízható időeredményeket az évad során, az összesen mintegy 61 versenynap alatt. A Nemzetközi Triatlon Szövetség (ITU) a győri duatlon világbajnokságon nyújtott teljesítményünket nemzetközileg is példaértékűként ismerte el.

2008

A 2008-as év a MérőPONT, a margitszigeti beépített rendszer kialakításával kezdődött. Szeretnénk, ha a jövőben ez a lehetőség nem csak a budapesti lakosok és futói számára adná meg az edzések elektronikus naplózásának lehetőségét, hanem uszodákban, kerékpárpályákon is elérhető lehetne az ország több pontján is. Természetesen a fejlesztéseink nem csak a beépített rendszerek területére vonatkoztak, hanem ebben az évben mutattuk be az APEX rendszert, vagyis a ChampionChip elit versenyekre szánt aktív rendszerét.

2009

2009-ben új sportágakban próbáltuk ki magunkat, mint például a sárkányhajó, kerekes-székes versenyek, hosszú távú átúszások továbbá az öttusa időmérésében vettünk részt. Kijutottunk az ITU triatlon világbajnoki sorozat 8 helyszínéből az ausztráliai VB-vel együtt 4 állomására. Ebben az évben az on-line TV grafikai rendszerünket tökéletesítettük és mutattunk be Istanbul Marathon során a nagyvilágnak.

2010

2010-ben világversenyeink száma növekedett az előző évekhez képest. Az ITU triatlon világbajnoki sorozat több állomásán is részt vettünk, többek között Szöulban, Madridban, de a legnagyobb eseménynek a Budapesten megrendezett Grand Final számított. Ezenkívül számos öttusa, sítájfutó, atlétikai, és triatlon világversenyen dolgozott csapatunk. Ebben az évben sikerült modernizálnunk rajtszámgyártási technológiánkat. Az évad során közel 70 000 versenyzőnek szolgáltattunk megbízható időeredményeket. 2010-ben Kazahsztánnal 16-ra bővült azon országok száma, melyekben a ChampionChip Hungary csapata dolgozott.

2012

2012-ben Magyarországon több mint 68 000, a külföldi szerepléseinkkel együtt több mint 120 000 versenyzőnek szolgáltattunk megbízható időeredményeket az évad során, az összesen mintegy 113 versenynap alatt. Ebben az évben teljes arculatot váltottunk, új logót vezettünk be és megújítottuk honlapunkat. Időmérő csapataink számát 7-re bővítettük, ez azt jelenti, hogy egy napon akár hét különböző helyen tudjuk kiszolgálni a különböző versenyeket.

2015

2015-ben 128 versenynapon doloztunk. Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy a 2015-os FINA Nyiltvizi Junior Úszó Európa Bajnokság rendezvénnyel, amit Swájcban rendeztek meg, 30-ra bővült az országok száma, ahol eddig dolgoztunk. Ebben az évben sikerült az IronMan világába is bizonyítanunk, idén 3 kiemelet nagy rendezvényen mértünk nagy sikerrel. Bővítettük eszközparkunkat, megrendelőink most már választhatják az egyre divatosabb rajtszámra ragasztható UHF technológiát is.

Amennyiben személyesen is érdekelné, hogy éles helyzetben hogyan működnek felépített rendszereink, szolgáltatásaink, várjuk Önt és/vagy megbízott kollégáit az általunk mért rendezvényekre, amelyek időpontjáról kérésükre tájékoztatót küldünk! Kérjük, tekintse meg tervezett versenynaptárunkat!