Pályázatok

Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA)

Kedvezményezett neve: EvoChip Hungary Sportszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: RFID időmérő rendszer és GPS Tracker rendszer kifejlesztése az EvoChip Hungary Kft.-nél

Szerződött támogatás összege: 43 147 826 Ft

Támogatás mértéke: 65.27 %

Projekt befejezési dátuma: 2018.12.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2016-02093

Projekt leírás:

A projekt célja az EvoChip Hungary Kft. tömegsport eseményeken eddig is szolgáltatott időmérési feladatok ellátásának hatékonyabbá, a versenyrendezők számára egyszerűbbé és a versenyzők számára kényelmesebbé tétele volt. Ezzel együtt a szolgáltatott adatok részletesebbé, precízebbé válhattak mind a résztvevők, mind az őket figyelő nagyközönség előtt.

A projekt keretében a GPS tracker hardveres és szoftveres kifejlesztésére, valamint ehhez kapcsolódóan egy már meglévő RFID hardverrel való szoftveres integrációjára és ezek grafikai elemekkel webes felületen történő megjelenítésére került sor.

A projekt eredményeként megvalósult technológiai fejlesztések: 1. A rajtszámokba integrált azonosító címkék és azok azonosítására alkalmas UHF időmérő berendezés beillesztésre került a vállalat időmérési folyamatába és gyakorlatába. 2. A jelenleg használt natív SQL alapú offline eredményadó adatbázis konfigurálásának automatikussá tétele megvalósult. 3. A GPS nyomkövető rendszer kidolgozásra került, hogy a nyomkövetőt használó versenyzők koordinátáinak helye egy térképen megjeleníthető legyen, ezen adatok megoszthatóak legyenek a versenyzőt figyelemmel követők számára akár a versenyközpontban, akár távolról. 4. Egy olyan webszerver alapú, integrált online rendszer került létrehozása, amely alkalmas a lokális adatfeldolgozó adatbázis rendszer által biztosított versenyzői rész és céleredményeket, továbbá a GPS rendszer által szolgáltatott koordinátákat folyamatosan megjeleníti és a lehető legfrissebb információkkal látja el a weboldal megtekintőit.

A projekt eredményeként a vállalkozás termék- és szolgáltatáspalettája új megoldássokkal került kibővítésre, oly módon, hogy az EvoChip által jelenleg is használt, meglévő rendszer folyamatait új, hatékonyabb műszaki megoldásokkal és eszközökkel váltotta ki. Összességében tehát egy eddig nem alkalmazott új technológia került kialakításra.

ITU Világkonferencia Budapest 2017. feb. 24-26.

ITU Világkonferencia
Budapest 2017. feb. 24-26.

FINA Nyíltvizi Úszó Világkupa Balatonfüred 2016. június 17-19.

FINA Nyíltvizi Úszó Világkupa Balatonfüred 2016. június 17-19.

 

Prototípus

Első prototípus

 

Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA)

Kedvezményezett neve: EvoChip Hungary Sportszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram

Szerződött átmeneti hitel támogatás  összege: 10.000.000 Ft

Projekt befejezési dátuma: 2031.03.15.

Projekt azonosító száma: GINOP-9.1.1-21

Projekt leírás:

Kamatmentes gyorskölcsön, átmeneti támogatás készlet beszerzésre a jelenlegi COVID-19-járvánnyal összefüggésben.

Szerződés dátuma: 2021.03.31.