Időmérés

EvoChip – Mylaps ChampionChip Classic időmérő rendszer

Mylaps ChampionChip létrehozta a személyi chip használatának lehetőségét, így saját chipünket a világon bárhol használhatjuk, ahol ChampionChip technológia biztosítja az időmérést.

EvoTag – UHF időmérő rendszer

Az időmérő jeladót a rajtszám hátoldalára kell ragasztani. Az a fajta RFID jeladó egyszer használatos, eldobható. A verseny után nem kell begyűjteni.

EvoAktív – Mylaps Prochip

Egy igazi aktív chip-es rendszer az elit versenyek számára. Működtetéséhez nincs szükség szőnyegekre, a chip-ek jeleit egyszerűen – két szál drót – fogadja. Ezek akár leterítve, kifeszítve vagy ragasztással rögzítve használhatók az időmérési pontokon.

Finish Lynx – Photo Finish Kamera rendszer

A cégünknél rendszeresített photofinish célfotó kamerák másodpercenként 2-3000 felvételt készítenek, ezzel akár nagy sebesség mellett is lehetővé téve a célbírók számára az egyértelmű döntés meghozatalát még a nagyon szoros célszituációk esetén is, hiszen így 0.001 másodperc pontosság biztosítható.

  Tech. Létszám Ellenség Pontosság Felhasználási terület

MyLaps

ProChip

Aktív <500   0.001sec Elit
MyLaps ChampionChip LF Passzív 200-3.000 Fém 1sec

Triathlon, Futás, Swimming, Kerékpár,

Terep és Akadály futás

UHF rendszerek UHF Passzív >500 Víz 1sec Run, Kerékpár, Evezős
PhotoFinish Képalkotó <500 Sötétség <0.0001sec Triathlon, Futás, Kerékpár, Evezős
GPS Nyomkövető <200 Időtartam Elit
Pörgőóra üzemeltetés

Pörgőóra üzemeltetés

Nagy felbontású mágneses technikán alapuló kijelzővel ellátott versenyóra biztosítása és üzemeltetése. Az óra 40 cm magas számokkal rendelkezik, ezért már 200 m-ről is jól látható, indítása akár 2km távolságból rádiós távirányítóval is megoldható.

Pixeles eredménykijelzés fotózáshoz

Pixeles eredménykijelzés fotózáshoz

Pixeles eredményjelző biztosítása és üzemeltetése egyedi eredmények megjelenítésére. A kijelző akár 40 cm magas számokkal is rendelkezhet, vagy akár maximum három sor jeleníthető meg pl.: versenyző neve, versenyideje, a rendezvény neve.

Személyi chip

A sárga személyi chip a verseny után a versenyző tulajdona marad, amit a további versenyeken már térítés nélkül használhat. Felhasználásával nem kell több bérleti díjat vagy kauciót fizetnie tulajdonosának.
A személyi chip világszerte használható azokon a sportrendezvényeken, amelyek időeredményeit Mylaps ChampionChip technológiával mérik.

Chip névre szóló borítékolása a nevezési adatokkal

A chip-eket mindig rajtszám szerinti borítékoljuk, használati útmutatóval ellátva.
Azon kívül, a boríték viselheti az esemény logóit, szponzorait. Az előnevezettek számára névre szóló is lehet, a kategória, klub, stb. feltüntetésével.

Online információs állomás

Lehetőséget tudunk biztosítani arra, hogy egyszerre akár több helyen, akár többféle formában információkat szolgáltassunk a verseny aktuális helyzetéről. A verseny típusától függően on-line megjeleníthető a versenyző adatai mellett az aktuális helyezése, megtett köreinek száma, körideje stb. A verseny egyik legfontosabb információs állomása a speaker állomás. További állomások kiépítésével – úgymint LED fal, projektor, LCD TV, – segítségével a verseny nem csak élvezetesebbé válik a nézők számára, hanem a futamon résztvevők taktikai döntéseinek meghozatalát is elősegítheti, versenybírók munkáját elősegítheti.

Online internet eredményközlés

Online rendszerünk folyamatos eredményszolgáltatást biztosít szerverünk közreműködésével. Segítségével az otthon maradottak, a versenyről éppen hazatérők, esetleg a helyszínen mobil internet eléréssel rendelkezők folyamatosan figyelemmel kísérhetik az eseményeket.

SMS eredmény kiküldés

Lehetőséget tudunk biztosítani arra, hogy a beérkezők megkapják eredményeiket SMS formában mobiltelefonjaikra. Igény szerint az üzenetbe reklámszöveg is beilleszthető.

Chip Scanner – chip ellenőrző állomás üzemeltetése

Az állomáson a rajtszámát és chip-jét átvevő versenyző ellenőrizheti, hogy a chip-hez rendelt adatai megfelelőek-e, továbbá meggyőződhet a chip működőképességéről.

Online diploma nyomtatás

Akár a helyszínen vagy otthon saját magunknak nyomtatható, a versenyző beérkezése pillanatától az egyedi névre szóló, versenyidejével ellátott rendezvény oklevele, diplomája.

Facebook eredménymegosztás

Verseny alatt, után a versenyző vagy hozzátartozója megoszthatja eredményeit a Facebook oldalon illetve élhet a LIKE lehetőséggel.

Helyszíni neveztetés

Nagy rutinnal rendelkező csapatunk vállal helyszíni neveztetést, a nevezési lapok digitalizálását, nevezési adatbázis készítését mely kompatibilis az időmérő rendszerrel.